måndag 18 april 2011

Oväntat roligt besök....:-)

Vilken härlig dag jag haft. På förmiddagen knackade det plötsligt på dörren och min bloggkompis Anna kom förbi. Blev så himla glad att hon vågade sig hit, så jag äntligen fick träffa henne på riktigt, och inte bara över datorn. Vi hade en jättetrevlig pratstund ute på altanen i morgonsolen. Tänk att vissa människor bara känns det som man känt hela livet? Hur konstigt som helst, men med Anna så känns det som vi varit goda, goda vänner många år.
Tack bästa Anna för dagens höjdpunkt... Hoppas du kommer fler gånger:-))!!!!

Kika in på hennes fina blogg vettja!

Idag har jag fått
massor gjort. Storhandlat, tvättat bilen, tvättat, städat hela huset och bäddat rent i alla sängar. Glömde lixom bort i all hast att fixa middag bara. Så då fick det bli plocktallrik med godsaker till mig och grabbarna.
Tror jag ska skicka killarna på matlagningskurs, så de kan börja laga igen alla middagar
jag lagat åt dem i alla år ;-)
Vore
inte mer än rätt va?


"Människan är en egen ras, särskilt mammor. De kan bli väldigt rasande"

Jan 6 år

1 kommentar:

  1. Åh GULLE dig,,,men det kändes VERKLIGEN som min bästa vän sedan år tillbaka ;)..(hade det inte kännts så ,så hade jag ju inte blivit kvar sååå länge).HMPFR...
    Men det var underbart att sitta där å babbla å fika =)..Jag KOMMER tillbaka var SÅ säker...Å hör av dig om du vill ha sällskap ..eller var lika tokig som mig vettja...,DU är ALLTID välkommen....Grejt att sönerna e polare oxå...;)..
    Lycka till nu BÄSTASTE du!!!!

    Kram kram kraaaaaaaaaaaaam

    SvaraRadera