fredag 1 april 2011

Ny frisyr kanske....?


Vad underbart det var med sovmorgon. Solen sken och det kan ju lixom inte bli bättre att vakna upp så....meeen.... jag vaknade lixom aldrig upp utan bara kände mig trött, seg och heeeelt slut. Så hela förmiddagen innan jobbet så blev det ingenting vettigt gjort alls. Jag hade mest dåligt samvete ärligt talat när jag "degade" för när solen skiner så SKA man ju vara pigg och vara ute och bara njuta lixom. Men det orkade minsann inte jag...
Tröttare än tröttast segade jag mig iväg till jobbet. Men väl där blev jag faktiskt liite piggare. Kan det kanske bero på människorna jag jobbade med idag? Alla sjuka diskussioner och goa skratt kanske? 
Bland annat en sak... Min tokiga vän berättade vad de skulle göra den dag jag kommer fylla jämt om några år. Ett skägg av alla killarnas könshår på jobbet skulle de minsann göra till mig! 
Omtänksamt va? Varför inte göra en hel peruk lixom så jag åtminstone får en rejält orginell frisyr lixom? Jag menar vilken tjej vill ha skägg;-)???!!
Ja ni..... Hahahaha.... diskussionerna kan då verkligen balla ur där i fika kuren. Men man får sig då en hel del goa skratt och det gillas ju extra mycket en sån här tröttisdag:-)!!!!

( Och ni fruar som läser detta, oroa er INTE för detta var endast ett skämt natuligtviiiiis..... Om ni ev inte förstod det;-)
Jag kommer inte ha nåt könshår av din man på mitt huvud eller som skägg. Så inga konstiga blickar på mitt hår tack.....;-) 
Hahahaha...

*****Natti*****

1 kommentar:

  1. Nej, det var inget skämt. Jag har redan börjat samla. I skrivande stund har jag fått ihop en diger samling Gubb-hår... Det gillar du.

    SvaraRadera