tisdag 29 mars 2011

Världens tröttaste tisdag


Åtta timmar på jobbet i ett zombieliknande tillstånd har det varit  idag. Alltså om jag bara kunde bli liiiiite mer morgonpigg så skulle jag vara lycklig. Men idag var det en av de tröttaste dagar någonsin på jobbet. Jag var sååå trött att vara bakis är en baggis (då får man iallafall vila) Så när jag kom hem stupade jag ner i soffan och slocknade direkt. Efter jag vaknat så bestämde jag och Jimmy att vi skulle fixa mat och en Lchf efterätt. Chokladpudding skulle det minsann bli på 85% choklad som är ok i viss mängd när man äter Lchfkost. Så vi sätter fart och smälter chocklad och vispar grädde och steker köttet och hackar sallad. När vi sedan ätit upp så serveras chokladpuddingen. Och jag lovar er. Det var fan det äckligaste jag ätit som efterätt. Men det låtsas jag naturligtvis inte om utan säger:
-Meeeeen guuuuud va
gott de var...
Och mina snälla grabbar tittar
väldigt konstigt på mig, för jag lixom ser på dem att de inte vill tala om vad de tycker för de vill vara snälla mot mamsen som fixat efterätt en tisdagskväll.
  Deras grimaser och halv stirrande blick gör ju att jag
ser att det smakar skit. Så då kan jag lixom inte hålla mig för skratt längre och inte de heller......Den här efterätten går till världshistorien som äckligaste efterätt någonsin. Och en sak är säker. Nästa gång ska jag följa recept och inte trixa själv i allafall.... hehehe
Måndagsmys med grabbarna och det var mycket godare än Jennys chokladpudding vill jag lova;-) hahahaha...

Svängde in på Max när jag och Robin var i Borlänge igår. Och vet ni... De hade Lchf hamburgare inlindat i ett salladsblad. Så det var jag ju bara tvungen att prova:-)

Vägde mig denna efter friveckan och faktiskt har jag gått ner ett till kg. Det är sinnesjukt. Jag äter endast god mat. Supergod och i huvudet känns det faktiskt konstigt att äta sånt som jag alltid hållt mig ifrån förrut. Det här är ingen diet. Det här är njutning varje måltid och nu har jag gått ner 10 kg sen jag började med cambridge   och sen gick över till Fettdieten Lchf.
Det här är det
bästa som hänt mig. Att jag faktiskt hittade en diet som gjorde att kilona rasade (cambridge) så att jag fick en rejäl kick och framför allt en tro på mig själv igen, att jag faktiskt kan gå ner i vikt, vilket jag verkligen betvivlade efter alla försök. Lchf  tänker jag fortsätta med för att hålla min vikt. För jag vill inte ha dem tillbaka igen;-)
(Fick förresten ett tack av en person som började med cambridge efter blivit inspirerad av min viktnedgång. -7 kg på 8 dagar.)

HEJA DIG!!!!!

1 kommentar:

  1. Javisst e det super god mat med LCHF!!! ALdrig en tvekan på den saken..
    Men cokladpudding a¨la Jenny ..ska jag faktiskt AKTA mig för;):Hahahah
    Ja du det lockar sååå att Cambridga ett tag..,men e sååå rädd för förstoppning igen..,så phu...jag funderar vidare...
    Jag går iallafall ner åt..,men som sagt TOKSAKTA:.
    Men nu har iallafall folk börjat kommentera mig med att -gud va det har hänt saker nu =).
    DET får man vara glad för...
    Ha sköna dagar nu..trots arbete och slit!!

    Kramelikram.....ANNA

    SvaraRadera