torsdag 17 mars 2011

Solenergi...

Vaknade pigg och utvilad med en sån där härlig energi (som dyker upp allt för sällan) Slängde i färg i håret, tvätt i maskinen, drog igång ett glutenfritt bak till Robin och lagade mat, samtidigt som jag gluttade på reprisen av desperete housewifes. (Mitt favoritprogram) Så här hemma var det mer än full fart på förmiddagen och det är väl lika bra och passa på att göra allt och lite till när energin finns där;-)

Dagens Lchf middag. Kotletter med squars och svamp, i grädde naturligtvis;-)

Sen gick jag och syrran ut på en promenad i det härliga vädret. Vi gick ner till sjön och blev sittandes på en bänk i solskenet och bara njöööööt!!!!

En riktig vårnjutare....:-)

Lovade Catrin som jag träffade på promenixen häromdagen att visa kort på syrrans nyrenoverade kök. Blev så himlans fint och ett riktigt "Anniekök".

Syrran hade ju världens beslutsångest över kaklet, för det finns ju för mycket att välja på! Men till slut blev det de här och det vart sååå fint...:-)

Efter promenaden var vi till vår älskade pappa och fick kaffe på hans inglasade altan. Och jag fick
ännu fler såna där härliga vårlyckokänslor....Kan man annat än älska våren??
Nu börjar det
ljuva livet i några månader...Jippi!!!!!!!


"Förr i tiden sa man "jag älskar dig" till folk. Nu behöver man som tur är inte anstränga sig så mycket längre. Jag tror det räcker med att man säger "kom hit!"

Ninni 8 år

2 kommentarer:

 1. Hej vännen..full av energi hör jag =)..
  Själv e jag lite låg...Krånglar med bloggen...en värdslig sak iofs..men känns ändå...Ligger ju en hel del timmar i den...

  Jag har bytt adress dit..
  den nya är
  http://vitabjorkebo.blogspot.com

  SvaraRadera
 2. Tack för att du stillade min nyfikenhet och snabbt la upp bilder på Annelies kök =)
  Lycka till med mobilen hoppas du får en bra den här gången!!!

  SvaraRadera