torsdag 17 februari 2011

Storbak

Här i stugan har det bakats hela eftermiddagen och nu står kakan ur Leilas bakbok som ska bli tårtbotten på i ugnen. Tänkte fylla den med Nutellacreme och bananer och grädde. Och Jordgubbar ovanpå. Låter ju gott iallafall;-) Robin fyller 16 på söndag och det ska vi fira i morgon. Morotskaka med philadelfia- glasyr i långpanna och ett par kladdkakor med riktig choklad i blev det också. Allt glutenfritt. Det är enkelt att bara förvandla om vanliga recept med och byta ut mjölet. 


Förra året hade jag gjort marängswisch. Och lagomt till de kom så hade hela skiten smält. Det låt en äcklig sörja i en skål och såg för jäkligt ut, som om det hörde hemma i toan i stället för på ett köksbord ungefär. Så gissa om mina fina familjemedlemmar skrattade? Och även jag även om jag innerst inne skämdes som en hund, för det var första gången jag träffade syrrans nya kille.


 -Trevligt att träffas! Varsågod och ta en klick brunt vettja! Hoppas det smaaaaakar;-) 
Han insåg nog ganska snabbt att det här är minsann ingen Leila iallafall! 
*Hehe* 

Lunch intogs med att par goda vänner på förmiddagen. Jag älskar att luncha ute. Bäst och passa på när man är ledig:-)


Nä nu lär jag ta ut kakorna och sen blir det lite välförtjänt filmtajm. Soffan ropar på mig nu;-)




"En genomsnittsfamilj är en familj som aldrig upplever nåt roligt. Den har nog varit gift
väldigt länge"

Wanda 7 år

3 kommentarer:

  1. Haha, du är ju för underbar 'ta en klick brunt' :)

    Jag funderade på om skulle lansera en ny fil/yoghurt idag då jag mot min graviditetsförstoppning satt å slevade i mig youghurt med katrinplommonpure', vetekli och linfrön. Också en ganska brun historia. 'Bajsyoghurt' tänkte jag den kunde heta :)'Ser ut som bajs, men smakar nice' (den gör det faktiskt dock...). Japp, ringer Arla imorgon!

    Hoppas ingen snor ide'n nu bara...

    kramar från en gravid kusin

    SvaraRadera
  2. Ja just ja sen var lunchbilden... det ser ju ut som det ligger en... bajskorv där på mitten av tallriken.. fick titta flera gånger innan jag såg vad jag tror det var (rostbiff?)

    Är det bara jag som tycker det tro...? men ja, ' ser ut som bajs men smakar nice' får man hoppas ;)

    kusin vitamin

    SvaraRadera
  3. Hahahaha du är för häääärlig:-)
    En skityoughurt helt enkelt;-)? Låter som en strålande affärside. Bara hoppas det finns måååånga med förstoppningar där ute...Hahaha
    Ha det bäst min vackra kusse. Läääängtar efter din bebis nu. Snart får man väl ett mess och så storgråter jag(som vanligt).Gode gud. Låt dig få din bebe när jag e hemma;-)
    (O på tallriken var det nåt kött.Ganska segt skit måste jag säga)......Mohahahaha
    KRAAAAAAAAM

    SvaraRadera