fredag 25 februari 2011

Pinsamt skrattanfall

Yrvaken och trött steg jag in och lade mig i tandhygenistens stol. Men väl där blev jag pigg. Det är ju inte direkt någon spakänsla man får när man ligger där och stirrar i taket och hon pickar en med den där lilla "tången". Jag tycker egentligen inte det är nåt problem att gå till tandläkaren, och än mindre tandhygenisten. Men likt förbannat så ligger jag där och spänner hela kroppen. Tårna får sig alltid en rejäl yogaövning i den där stolen och jag hatar känslan när man vill svälja hela tiden. Eftersom hon var osäker om jag hade ett hål så gick hon till tandläkaren och fråga och han tyckte nog det behövdes lagas. Ibland undrar man om de lagar tänder i onödan? Skit oxå. Mest tråkigt är det för pengarnas skull. Det är ju sån tråkig utgift. Borrningen brukar gå ok. Jag tar all bedövning jag kan få. 


För ett par år sen skulle jag dra ur en tand. Det är jag dessvärre vansinnigt livrädd för. Jag hatar det där ljudet i huvudet när det låter som de håller på dra av huvudet på en istället för tanden.
Så jag stegar in där kallsvettig och likblek i ansiktet och absolut livrädd. Så efter ha berättat om min skräck bestämdes det att jag skulle få lustgas. Så där ligger jag i stolen och tänker att nu jäklar ska jag dra i mig all lustgas jag kan få så att det hjälper lixom. En liten liten stund senare känner jag hur skrattet börjar bubbla i hela mig. Skräcken är helt borta och jag känner mig mest glad. Skitglad. Pinsamt jäkla glad ungefär. Jag vill bara skratta. Samtidigt som jag tycker det är fruktansvärt pinsamt att ena sekunden komma in där likblek och livrädd och andra sekunden så ligger jag där och skrattar och de där jäkla mungiporna går ända upp till öronen ungefär. Men det gick lixom inte att sluta skratta. Guuuud va pinsam jag kände mig. Men vilken underbar hjälp. Ibland önskar jag man hade lite lustgas hemma oxå. Iallafall den här kalla låååånga vintern;-) Så man kunde ligga här hemma och skratta åt allt och ingenting....Då kan man kanske tom skratta åt den här långa vintern.
 Mohahahahihihahahaha.... va kul med 26 minus lixom;-)
                                             
                                            
                   TREVLIG HELG PÅ ER!!!!!

5 kommentarer:

 1. Haha guuuu va du e piiiiiinsam...;)..
  Förstår hur du menar..en ynklig liten likblek tös smyger in....å skrammlar sig hysteriskt fnittrande UT ur rummet..,haha
  Ja den här vintern hade vi behöft lite lustgas allihopa..,men snacka om att det vänder snabbt..Idag har vi bara 1,5 minus...
  Konstigt land vi lever i...

  Tack för visad omtanke igår...
  Ja bättre dagar har jag haft!!

  Ha en skön fredag nu J!!!

  Kraaaaaaaaaaaaam Anna

  SvaraRadera
 2. Jag ÄLSKAR lustgas!Hihihihihi!//Malin P-Håll

  SvaraRadera
 3. Hahaha... Det gör jag med Malin!!!!!

  Anna Jag ÄR jäkligt pinsam emellanåt. Du vet det värsta pinsamma kan jag ju inte ens skriva här;-)hehe

  Ha det så bra. KRAM på er:-)

  SvaraRadera
 4. Lustgas finns det i garaget...dom blåa flaskorna;)

  SvaraRadera
 5. YEAAAAAAAAAAAAH!!!!!!! Lustgasfest nästa;-!!! haha..

  SvaraRadera