torsdag 10 februari 2011

Världens tråkigaste inköp!


Ja då var ännu en dag med lite möte och jobb avklarad. Idag har vi haft mer än fullt upp precis hela dagen på jobbet. Så just nu är jag helt slut i  kroppen. Det är tur man aldrig vet på mitt jobb hur dagen kommer bli. För då hade jag nog sökt semester idag;-)

Åh vad det är underbart med solsken som vi haft idag. Det som är
mindre kul är att man ser allt damm och sånt som vart dolt i mörkret. Nästa löning ska det inhandlas en ny dammsugare. HUR jäkla roligt är det? Det måste vara överst på listan över tråkiga inköp. Det och däck till bilen. De får delad första plats. Men nu måste jag ha en. Eftersom jag hatar o lägga pengar på nåt så fruktansvärt tråkigt som en dammsugare så köper jag en ny varje år på ÖB för typ 300:- Och ja, den är allt annat än bra. (men billig) Den låter så illa, att hörselkåpor är att föredra. Och man dammsugar fort vill jag lova just för att man inte står ut med den där megaljudet den ger i från sig. (ja inte blir det direkt dammfritt heller;-) Men den är billig. Skitbillig. En gång tappade en ÖB dammsugare jag hade båda hjulen. Så jag bar dammsugaren samtidigt som jag sög. Det funkade ok tills jag skadade armen och gick med den i mitella och inte fick röra den. Så då vet ni, fick de där sönerna som då var i 8-10 års åldern gå bakom mig och bära den så att jag kunde gå med slangen och städa. Undrar allt jag om jag skulle kunna övertala dem till det idag;-)??? (*mohahahaha*)

Vilken jäkla syn va;-)? 


Men det positiva är ju att de iallafall kommer ihåg de dammsugningarna. För det är ju inget man lägger på minnet direkt. Nu för tiden så skrattar vi gott åt allt tokeri jag "utsatt" dem för;-) Och minnen är bra härligt och ha. Om det så är över ett dammsugarelände utan hjul;-)


"När man blir gammal får man en liten kropp med mycket skinn. Man är som en liten sophög om man ramlar ihop"

Olivia 8 år

3 kommentarer:

 1. Haha, jag kan riktigt se er framför mig med dammsugaren där :D
  Lägg till några hundralappar vetja och välj en dammsugare med lite mer kvalite den här gången. Våran förra var en elctrolux och den höll i 11 år. Kostade 3000 ny och det blir mindre än 300 kr per år...
  Våran gamla håller iofs än men nu är den en bil/garagedammsugare. Efter alla renoveringar vi gjort så var den så full i slipdamm att vi inte ville använda den inne i huset längre.
  Våran nya vi köpte kostade ca 1800 och den är jättebra. Också en Electrolux.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. GAPSKRATTAR....stackars barn, skadade för livet. Kommer aldrig mer vilja dammsuga...hahahaha. / Carina

  SvaraRadera
 3. Hahaha...nä de är nog skadade för livet;-)Finns det dammsugarterapi kanske;-)??!

  Anna: Jag skulle vilja ha en superbra dammsugare. Men tänk vad mycket roligt jag kan köpa i stället för dom pengarna;-)Även om jag står och svär och är förbannad varje gång den krånglar. Men jag börjar bli van nu;-) haha...

  KRAM på er:-)!!!

  SvaraRadera