torsdag 23 augusti 2012

Underbar känsla...

Gud vad jag har vart med om nåt såååå underbart idag. Efter att inte ha tvättat håret sen i måndags då jag opererades så har Carina, min underbara syster fixat med en frisör här i byn så vi fick komma dit och tvätta mitt hår. Alltså ni fattar inte vilken underbar känsla att få håret ordentligt tvättat när man känner sig så där riktigt ofräsch och inte riktigt klarar tvätta det själv än. Det känns fan som jag varit på det värsta spa't alltså! Jag känner mig som en ny människa nu:-) Vet inte hur jag ska kunna tacka? Att få ett rent hår var guld värt!!!! Tack snälla underbara systeryster, du är guld värd för mig<3 älskar dig!!!!
3 kommentarer:

 1. Härligt! Såna "enkla" grejjer uppskattas verkligen!

  Ha det fint!
  Kramen jenny

  SvaraRadera
 2. Hej vännen,
  det var du väl värd efter operationen och allt! :) Tycker att din syster gjorde helt rätt! Nu fattas väl bara skvallertidningen och påsen med nötter också så är ju allt komplett, eller!?

  Krya nu på dig ordentligt!

  Kramar

  SvaraRadera
 3. Åh, vilken fin syrra du har! Vet faktiskt exakt hur du kände dig. :)
  När jag var 15 så opererade jag blindtarmen i Norge och efter att först ha legat sjuk hemma och sen några dagar på sjukhuset så dröjde det kanske en vecka innan jag fick tvätta håret. Mamma hjälpte mig och gud hjälpe mig men det var den skönaste hårtvätten ever!! Hojja! :)
  Hoppas du kryar på dig snabbt och armen läker som den ska nu. Kramkram!

  SvaraRadera