måndag 6 augusti 2012

Nu får tiden gärna gå SAKTA.....;-)


Måndag. Jobb och vardagsrutiner och bestyr. Men jag gillart. Jag mår bra av rutiner. Skitbra. Synd bara att det snart e slut med det. Tja jobb iaf. Två veckor kvar till op. Nedräkningen har börjat. Åh tiden går alldeles för fort nu. Förmodligen för att jag börjar bli jäkligt nervös. Det känns hemskt att bryta upp det här brottet igen. Fan. Att bryta handleden EN gång borde räcka. Basta!Det är så mycket jag ska hinna med innan op, värk och gips att jag har lite smått panik, men det e bara att försöka beta av den där (långa) listan.. Puh!!!!

Hoppas ni haft en bra måndag!
Kram Jenny

2 kommentarer:

 1. God morgon Jenny,
  du ska se att allt ordnar sig. Du är ju trots allt inte vaken när frakturen bryts upp igen men jag vet att allt kommer att gå bra. Fokusera på listan och försök se positivt på det hela. Du "får ju tillbaka" handleden snart efter all smärta under våren och då är den ju hel på riktigt. Det är ju faktiskt för att det inte har varit rätt från början som du har haft ont så jag tror att den värsta smärtan kommer att vara just efter op och sedan släpper det snabbare än sist.
  Ha en underbar dag!

  Kramar och tänker på dig. <3

  SvaraRadera
 2. Ja tusan så segt...men klart det går bra! Annat kan man inte tänka på.Viktigt att ha rätt fokus. För två år sedan blev jag op i min häl..hälbenet började växa!!!Och det slet och drog i hälsenan så jag blev knäpp på kuppen! Läkaren sa att det är svårt att bli helt bra från detta.Jag bestämde mig där direkt att jag blir hundra procent bra igen och lyssnade inte alls på honom. Jag förstod att han ville förbereda mig ju. De kapade av den där halva golfbollsstora bulan och jag var gipsad och hemma i två månader.Det tog ett år innan jag hade min fot tillbaka. Jag är helt bra och tänker fortsätta vara det. Vi lever ju genom våra tankar och känslor så styr dem dit du vill ha dem! Det finns inget annat sätt att leva än att välja sina tankar och välja de bästa och mest kärleksfulla.Lycka Till / Lisbeth

  SvaraRadera