onsdag 22 augusti 2012

Ont det gör ont..


Det blev ingen hemgång igår. Dr tyckte att jag hade för ont och sa att det inte var konstigt med smärtan för det var ett stort ingrepp de gjort. Var på röntgen vilket visade på en lyckad operation vilket även dr sa innan och han har bara skurit i hjärtat på tatueringen. Hurra. Först när han visade skulle det bli betydligt mer, och även att de ev hade fått öppnat på ovansidan på handen om benen var svåra att bryta av. Tack och lov så blir det bara ett ärr i hjärtat nu;-) HURRA!!!!!!Smärtan är svår att sova med men de har kommit in med tabletter när jag behövt. Men det har inte blivit så mycket sömn. Morfinplåster på armen och starka morfintabletter både kort och långtidsvärkande och ändå har jag ont. Ja inte som första natten då inte ens all smärtlindring jag fick hjälpte. Herregud. Det var tur jag inte visste innan op, för då hade jag rymt jefligt långt bort. Att ligga här 38 år och grina som ett barn av smärtan är inget jag vill vara med om igen!!!! Ursch.. Nu väntar jag på frukost, sen blir det packa och åka hem.

4 kommentarer:

 1. Hejsan,
  vad skönt att operationen är över och nu börjar läkprocessen som tar några veckor. Du har varit såå duktig och modig framför allt, som gick igenom detta. Hade jag bott närmare så skulle jag ha tittat förbi men tyvärr så kan jag inte det. Jag är hos dig i tankarna i stället! Vet du fördelen med en fraktur är ju att skelettet bara blir starkare.... Jag har hört en ortoped som sa att varenda människa borde bryta vartenda ben i kroppen så att skelettet stärks. Och du, din handled/arm har ju precis stärkts då med andra ord! :) Himla fin fördel trots att nackdelar finns i massor. ;)
  Nu ska vi strax baxa in sonen i bilen och dra till Coop arena för hockeyträning och efter det så är det tack och god natt för honom.
  Ha en underbar (förhoppningsvis smärtfri) fortsatt eftermiddag/kväll!
  Kramar till dig vännen.

  SvaraRadera
 2. Tack snälla Agnes <3!!!!! Kraaaaam

  SvaraRadera
 3. Ärr i hjärtat har vi alla Jenny.bara det att ditt syns utanpå med ;)kram eva


  SvaraRadera
 4. Ärr i hjärtat har vi alla Jenny.bara det att ditt syns utanpå med ;)kram eva


  SvaraRadera