måndag 13 augusti 2012

Monster i mitt sovrum....

Efter att varit trött mest hela dagen och efter allt jag har fått gjort efter jobbet så känns sängen vääääldigt nice lixom......


...tills man upptäcker en jeflans spindel i taket. (som för övrigt är nerspolad i toan nu efter en kraftig, fet dödinjefel smäll) Fan nu e jag skitpigg och skiträdd. Tänk om den äcklige fan fått bebisar?!!..... Soffan here i come;-)

3 kommentarer:

 1. Men vännen...

  Hoppas du kunde sova och att monstret inte förökade sig...

  Kramen Jenny

  SvaraRadera
 2. Hej Jenny,
  huvva spindlar är inte trevliga!!! Jag "vaknade" vid frukostbordet förra veckan av att hitta en spindel innanför kläderna på mig själv..... Kan säga att jag skrek rakt ut och skrämde min son halvt från vettet i samma veva. :( Har alltid kunnat lägga band på mig för att inte visa sonen att det är läskigt men den här gången gick det inte.... Mannen fick helt sonika fixa spindeln så att jag kunde andas igen. Jisses vad rädd jag blev då och jag förstår att du också blev det med en sådant monster i sovrummet. Ungar hoppas vi väl att det inte finns så att du måste tampas med fler monster.

  Kramar från ett soligt och varmt Luleå!! <3

  SvaraRadera
 3. Hahahaha... fick mig ett gott skratt Agnes ! Jag har alltid varit likadan, det går lixom inte att kontrollera. Att man stått och skrikit döda den till sina små söner kan väl inte ses som normalt...;-) Men tack och lov har ingen fobi idag <3 hehe... Kramar!!!!!

  SvaraRadera