torsdag 16 augusti 2012

Hjärnsläpp...

Äntligen har det kommit lite sommar till Dalarna oxå. Underbart! Här hemma bockas grej efter grej på min "att göra innan op" lista. Igår tvättade jag bla bilen. Bilen har då vart nöjd över regnet tror jag, för det är det enda vatten den fått på sig den här sommaren. Men igår var det dax för storrengörningen AB. Efter jag tvättat den så fin går jag mot huset för att hämta nåt att torka den med. Men på den lilla korta vägen ( 10 m högst) glömmer jag totalt bort det när jag ser sonen sitta på altanen. Så naturligtvis sätter jag mig där och pratar i stället.


Så nu ser bilen värre ut än innan. Randig och flammig och förskräcklig helt enkelt. Fan. Undra om inte jag skulle behöva en hjärnoperation i stället för handleden;-)??!


Men schhhh... Säg inte det till nån;-) ... Hehe....

5 kommentarer:

 1. Hahaha känner igen det där du. ;) Jag har ett fantastiskt bra minne jag också. Alltså vad är meningen med en inköpslista för veckohandlingen om man glömmer den hemma och sedan inte kommer ihåg en enda grej på listan när man väl står där i affären och ska handla!? Jisses bromsmedicin skulle sitta fint här....
  Du får sätta sonen i arbete och tvätta bilen igen (det var ju trots allt delvis hans fel eftersom han satt på altanen). :-D
  Kraaaam

  SvaraRadera
 2. Hahaha... ja preciiiiis det är ju faktiskt HANS fel!!!!!!! ;-) hehe....
  Tar gärna en rejääl dos av den där bromsmedicinen jag med;-)
  KRAAAAAM <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vet du att sådant där som är lite obekvämt är ju jättebra att "glömma bort" och då kan man ju skylla på dåligt minne... ;) Ibland är det ju faktiskt fördel att ha dåligt minne. Vi får utnyttja det dåliga minnet mer men när det skulle behövas så har vi väl glömt bort att utnyttja just det dåliga minnet! :-D Eller vad tror du!? Nej du nu ropar sängen på mig för jag ska upp tidigt som sjutton i morgon.
   Kram kram

   Radera
 3. Hahahaha.... det var ju just det där med att komma ihåg det dåliga minnet
  oxå;-)haha....vi har det INTE lätt Agnes;-)
  Kram och sov gott

  SvaraRadera
 4. God morgon Jenny,
  nej vi har inte det. Jag har funderat lite grann på det där med minnet och kommer ihåg att folk alltid sagt att man ska knyta ett snöre runt fingret så kommer man ihåg det som skulle kommas ihåg.... funkar inte.... fick fundera varför jag knöt snöret runt fingret varje gång....!? Är väl ett sådant däringa hopplöst fall och doktorn grät av medlidande... Jaja vi är ju lyckliga i alla fall för tänk att leva som guldfisken och se allt som nytt igen varje gång man vänder på huvudet!! Fantastisk värld man lever i tröttnar aldrig på gubben heller för han är ju ny varje gång man ser honom.... :)
  Ha en bra dag!
  Kram

  SvaraRadera