torsdag 2 augusti 2012

Energiknippe...

Ibland. Ja väldigt sällan. (Tyvärr) har man såna här energiska dagar när allt lixom händer. Upp före fem, jobba 8 timmar, hem och på med gympadojor och ut på en långpromenad ( jag tom joggade) trodde jag inte jag skulle skriva här direkt. Ever typ;-) he he... Sprang förbi pappa för att få lite vatten och han kände mig på pannan för att få nåt sorts bevis på att jag verkligen joggat. Jag förstår han. Jag kan knappt tro det själv.


Sen hem duscha, rensa garderoben ( alltså ni anar inte vilket berg av kläder jag hade där inne. Mest såna där" bra och ha skit" som aldrig , aldrig används.) nu har jag lagat lchf frukost och matlåda, rensat svampen från igår och dammsugit. Herregud. Jag är ju inte direkt känd för att vara den piggaste människan på jorden när jag gått upp 05...men jag hoppas det här "anfallet" finns kvar lääääänge!!!!!!


Kärlek fick jag minsann se på motionsturen och kanske... Kanske måste jag erkänna att de hade nog liiiite roligare än mig;-) ha ha..


Kram Jenny

3 kommentarer:

 1. skicka lite energi till mig är du snäll ;)) kan inte påstå att jag har energi nu..är inne på andra sem veckan o är trötter,men det är väl för man kopplar av ;) må så gott! kram Jessica

  SvaraRadera
 2. Håll ut så länge rycket varar...du kan hinna massor...
  Visst ä det otroligt att vissa dgar hinner man allt och lite till...elastiska dagar liksom....Kramen Lisbeth

  SvaraRadera
 3. Å vad avis jag blir! Idag började jag jobba men det räckte hade inte så mycket energi kvar sen...
  Duktiga du!
  Kram Suss

  SvaraRadera