tisdag 21 augusti 2012

Mitt livs värsta natt...


Ja då var ben brutna, ett ben förlängt och ben vinklade åt rätt håll. Efter op igår var armen förlamad efter att de haft i nåt i nerven. Alltså det skulle vara så av den bedövningen. Så jag hade ingen som helst smärta flera timmar efter operationen, grymt skönt, men skitkonstig känsla!!!! Nu vet jag hur det känns att ha en förlamad arm iaf.
Men när förlamningen släppte kom värken. Fifan vilken fruktansvärd natt jag haft. Har fått ketagan sprutor hela natten men i början hjälpte de inte alls, så jag grinade konstant i tre timmar av smärta. Den går inte att beskriva... Hur sjutton ska jag kunna åka hem idag med denna värk?! Kram på er!

3 kommentarer:

 1. Hej du,
  inget ont som inte har något gott med sig (lite glimten i ögat). Förstår att det gör jätteont men du ska se att det blir bättre snabbare än du anar. Du får ju med dig smärtstillande antar jag från ortopeden så du inte behöver ha överdjälvligt ont.

  Kul att höra att det gick bra i alla fall och nu kan det bara bli bättre! :)

  Kramar till dig från mig! <3

  SvaraRadera
 2. Nämen fya... Det där lät ju inte alls nå bra. De måste ju kunna ge dig något som hjälper mot smärtan?
  *stora styrkekramar skickade*

  SvaraRadera
 3. Hejsan vännen..

  Usch, usch.. det låter inte bra det där. Men jag hoppas att värken släpper och att det verkligen blir ordning på armen nu!!

  Kramen Jenny

  SvaraRadera