söndag 2 oktober 2011


Vilken rolig helg jag haft. På fredagen firade vi syrrans kille Uffe på födelsedagen. Vi började ute på en av Faluns resturanger och kvällen avslutades med kaffe o tårta, vin och sällskapsspel. 

Vi spelade två olika spel. Ett gick ut på att alla kort man hade skulle man bli av med fortast. Jag vann överlägset. Enkelt. Jag var grym helt enkelt. ( Att sen korten låg under servetten och på golvet är en annan femma;-) hehehe.....

Igår var det whiskeyprovning hos en jobbarkompis. Jag gillar inte whiskey så jag hade "vinprovning" med mig själv i stället. 

För vissa funkar det visst bra att ligga och dricka;-)

Angelica som inte heller gillar whiskey  testade iallafall. Men det såg inte ut som nån höjdare efter hennes grimarser;-)

Efter det for vi ner på stan tills nattbussen kom och körde hem denna lite småvingliga glada tjej för en natts skönhetsömn."Jesus dog när han brändes på bål. Lucia försökte rädda honom, då började hennes hår brinna. Som tack fick hon en vit krona och en väldigt vacker vit klänning.

Synne 7 år

2 kommentarer:

  1. Hej!

    Låter som om du haft en kanonhelg! Jag gillar inte heller whiskey - hade gjort dig sällskap på vinprovningen jag.. ;0)

    Kramen Jenny

    SvaraRadera
  2. Låter som en härlig o rolig helg :) whiskey klarar jag oxå mig utan.. Det räcker med den gången då jag var liten o på semester i Danmark å ber att pappa ska hälla upp äppeljuice till mig! Å visst gör han det.. Men grejen är den att han precis hällt upp ett glas whiskey till sig o jag tar fel glas!! Sveper whiskeyn istället för juicen :( fy o blä!! Kram

    SvaraRadera