onsdag 26 oktober 2011

Tröttare än tröttast....?

Idag har jag jobbat den sista av tre förmiddagar då klockan ringer 04.45. I morgon får jag äntligen lite sovmorgon. Underbart.
När jag kom hem bakade jag lite bullar, tvättade några maskiner och städade hela huset.
Nä där ljög jag
rejält......
Jag gubbvilade i soffan, vandrade runt som en zombie en stund efter det. Kastade i en tvätt i tvättmaskinen, (men struntade i att sätta på den när jag kom på att det skulle vara jättedrygt att hänga den senare.) Bad sonen plocka ur diskmaskinen. ( För det orkade jag inte heller) Har lagt fram räkningarna i en fin hög som ska betalas. (De ligger kvar än.)

Nä att gå upp före klockan fem borde allvarligt talat vara förbjudet.
Men vet ni jag var iallafall duktig och lagade lite mat nu på kvällen.
 ( Mat som lagar sig själv i ugn...hehe)
 Grymt jobbat ;-)

Nya jackan från Ellos kom med posten häromdagen. Det dimper ju ner såna där braiga halvaprisetrabatter därifrån titt som tätt. så den kostade en femhundring när rabatten var avdragen.
Den satt i allafall toppenbra och jag gillar att den är lite längre och figursydd.

Ett par vita varma stövlar ska inhandlas också. Gillade dessa, men vi får se vilka det blir.

Dom här kanske?Nu ska jag fortsätta mitt soffhäng här, så nu orkar jag inte sitta här vid datorn mer heller......Zzzzzzzzzz"På alla hjärtans dag firar man hjärtat. Alla är glada för utan hjärta kan man inte leva. Hjärnan är inte glad, den är högst uppe och den firar man inte. Man kan leva utan hjärna, tokiga gubbar och fulla människor gör det. Men hjärta måste man ha"

Lydia 7 år3 kommentarer:

 1. phu ja innan 5 borde verkligen vara föbjudet :/

  Snygg jacka, de sista skorna skulle jag ta. Jag halkar så mycket på vintern och de sista såg stadigare ut med riktig sula under, och de var lite snyggare också :)

  Ha så skönt i soffan och ta räkningarna en annan dag, du har tid ;)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Hoppas du får lite sovmorgon o mon då :) samma för mig! kvällspass på schemat..Jackan är ju bara för snygg! suck man vill ha så mycke!! Mera lön med ;) så man kan shoppa meer.Natti kramiz Jessica

  SvaraRadera
 3. Hej gumman.. Hoppas du fått vila ut lite idag o tagit sovmorgon :) fin fin jacka du köpt dig! Säger detsamma det e du värd :) Ha en bra torsdag, kram

  SvaraRadera