torsdag 6 oktober 2011

Vi älskar träskor. Helt plötsligt;-)

Bjussar er på ett par bilder på mitt kök. Ville verkligen göra nåt åt mina köksluckor när min syster var här en gång och undrade hur hyllorna såg ut där bakom luckorna. Men shit, de är ju jättefina hyllor, säger hon. Ta av de där luckorna vettja! Och det var den snabbaste köksluckerenovering jag varit med om iallafall. Det är härligt att se sakerna istället för att gömma dom där bakom dörrarna.

Min kära vän berättade häromdagen att hon och hennes kille hade städat ur deras förråd förra året. Cyklar, kläder och massor av grejer blev utrensat. En hel släpkärra med grejer blev det. Bättre behövande i Lettland har nu dessa grejer. När det nu börjar bli höst skulle hon ta fram den stora kartongen med hela familjens vinterskor i. Och hon letar och letar och letar lite till. Ingenstans finns den där jäklans kartongen. Tills hon till slut inser att den måste ha åkt med på den där släpkärran till Lettland. Hon har ju alltid varit noga med att barnen ska ha varma skor och därför lagt ner en och en annan slant på Eccoskor o dylikt. Nu var det ju inte bara barnens skor i den där stora kartongen. Nä alla hennes skor och även hennes killes alla höst och vinterskor till familjen fanns däri.(hemma på skohyllan står det bara sandaler och sommarskor)
-Fan utbrister min vän jag törs inte säga till T att den där lådan är borta. Du vet han köpte ju så jäklans
dyra vinterskor förra året att han hade dåligt samvete för de var så dyra! Och det är skor för tusenlappar där i den där försvunna kartongen.
- Ja säger jag skrattandes, (för hon låter så himla rolig när hon berättar) åk och köp ett par nya i smyg då?
-Ja om jag hade kommit ihåg hur fan de såg ut hade jag gjort det direkt.
-Men skit i det, utbrister jag. Köp bara några och sen om han typ säger nåt om att så här såg
inte mina skor ut. Då säger du bara att han måste blivit helt senil helt enkelt.
- Nä men jag vet ju knappt storleken. Det kommer
aldrig att funka. Men vet du vad jag ska göra, säger hon. Vi ska ju på marknaden i helgen. Och där finns det ju massor av träskor så jag ska verkligen säga : Åhhh vad fint med trääääskoooor,  det sexigaste skor som finns. Jag älskar träskor. Då kommer han säkert köpa ett par. Så kanske han glömmer de där vinterskorna.
Ett
tag iallafall.

(Efter marknaden ska jag minsann hälsa på därhemma och stötta min kära vän och säga till hennes kille: Åh men guuuuud vilka supersnygga träskor, så jäkla snyggt. Jag menar det är det sexigaste en kille kan ha. Allra helst på vintern. Så jäkla MACHO. Du är sååå cool lixom;-)

Så gör riktiga vänner. I Desperete housewifes mördar de en gubbe och håller ihop alla i tjejgänget. Här hemma i byhålan håller vi hop oxå. Vi stöttar helt enkelt varann i svåra (sko)stunder;-)

Hahahahaha"Morfar ligger under en gravsten. Vi klappar honom på stenen och så har vi grävt ner lök åt honom så han har något att tugga på"

Siri 5 år

3 kommentarer:

 1. Hej! ja snabb köksrenovering ;)) men ingen dum ide! attans otur med sko historien! ja pengarna ska ju rulla! kramiz Jessica

  SvaraRadera
 2. Stackars krake! Det måste ha känts hemskt att ha skickat iväg familjens alla vinterskor på ett sätt men på ett annat sätt måste det ju ha känts bra eftersom skorna verkligen kommer till människor som verkligen behöver dom! ;)
  Ditt kök verkar riktigt mysigt Jenny och vad bra att det såg bra ut utan alla köksluckor! Hoppas du hittar något från LillaProvence inför höstmörkret och julen (men julen kan vänta ett tag till tycker jag!) Hon som driver butiken har bott här i Luleå tidigare närmare bestämt gatan bredvid oss och då hade hon (även som nu) gårdsbutik.... Ha en bra dag och helg! Min helg kommer bestå av hockey och innebandy! Kramar

  SvaraRadera
 3. Hahahahahahah Matcho BRUDAR säger ja bara....
  Lura en stackars skolös man på det där viset...
  Fast jag kan ju inte låta bli att tycka att det är LITE ok med en vit lögn...,Men tror ni verkligen att han går på det där med träskor...*asg*..

  Ja jag bara ÄLSKAR att sitta i DITT KÖK å fika!!!
  Att sedan samtidigt få vila ögonen på alla fina saker,gör ju inte saken värre......Jättefint UTAN luckorna!!!!!

  POK.....Sweeeeeeetie!!!!

  SvaraRadera