lördag 15 oktober 2011

Är man loppisberoende så är man.....;-)

Imorse när jag kom hem efter nattskiftet la jag mig och sov en timme för att sen helt groggy kliva upp igen för att åka på lördagsloppisen. Ja jag vet, jag är inte riktigt klok;-)

Blev en hel del fynd. Bla den här blomman och blomkrukan.
Den där svarta ställningen till blomkrukan är nu vitmålad och lite "shabbad".

Några söta tallrikar i rosa. Jag har börjat blanda in lite rosa detaljer i köket, behöver lite mer färg än vitt nu när det är höst;-)

Loppade även den här helt underbara tallrikshyllan för en hundring. Den är nu också målad vit för den hade en ljus, ljus rosa nyans som inte passade in i mitt vita kök.

Strax ska vi iväg på 19- års kalas till en go grabb jag är moster till. Efter det blir det en natts jobb igen, är så trött just nu att jag känner mig helt yr. Meeeen det var det värt för att få fynda lite;-)

hehe....
"En kiropraktor är en som håller ordning på händerna och naglarna på folk. Och så bryter han näsan på folk"

Therese 6 år

4 kommentarer:

 1. Hej :) Vilka trevliga loppisfynd du gjort! Tallrikshyllan var ju kanon fin :) Vad gör man inte för att gå på loppis, då kan man snåla in på sömnen någon gång då & då.. Kram & ha en bra jobb natt

  SvaraRadera
 2. Hej! ja lite tokig är du nog allt ;=) nä skämt åtsido,vad gör man inte för att besöka en loppis!Tallrikarna gillar jag! Jobb i morgon sen ledig på Måndag (gott) ha de bra, kramizar Jessica

  SvaraRadera
 3. Oj att du orkade, jag behöver själv jätte mycket sömn. Jag älskar loppisar, men du är nog värre hi hi

  Fin hylla :)

  SvaraRadera
 4. Svar: ...och nu kom jag fram till din gulliga kommentar. Så glad jag blir att du gillar min lilla blogg, vill gärna bjuda på ett skratt så ofta jag kan :-)

  Kram
  Susanne

  SvaraRadera