onsdag 5 oktober 2011

Ciao...

Morgonen började med en tur till urmysiga butiken Calimero och jag köpte ett par buxbomshjärtan. Tycker de är så fina och de passar lixom överallt. En av dem hamnade ovanför sängen.
For sen in till stan och träffade Rita och vi lunchade på Olearys. Vi pratade, drack kaffe och som vanligt får man alltid en hel del
härliga skratt av min roliga vän. Efter det hämtade jag sonen som hade tid på lasarettet och vi for dit. När jag äntligen var hemma hamnade jag i soffan och råkade naturligtvis somna. Inte bra. För nu är jag pigg. Och med en klocka som kommer ringa 04.45 i morgon bitti för en dags jobb så hade det ju varit himlans bra att inte sova middag halv sex på kvällen. Bra jobbat Jenny. Skitbra.


 Undrar allt jag hur många får jag kommer räkna till inatt;-) ?"Utanför jordklotet börjar universum. Där finns ingenting, bara meteoriter och hemorrojder och såna saker"

Peter 6 år
3 kommentarer:

 1. Jag gillar dom fina ordspråken som du lägger in sist i dina inlägg! Dom är ljuvliga. Jag hoppas att du har hittat till Lilla Provence och sett alla fina saker där! :)
  Kram till dig från mig i Luleå.

  SvaraRadera
 2. Hoppas du kunde somna igår så du inte har varit allt för trött idag. Kram Sonja.

  SvaraRadera
 3. Vad roligt att du gillar dem Agnes. Tycker de är så roliga jag med. Ja jag har spanat in den där sidan. Jisses vad mycket fint de hade och bra priser med:-D (Tack för tipset)

  Ja jag kunde somna Sonja:-) (Trodde jag aldrig;-)

  Kram på er <3

  SvaraRadera