tisdag 1 januari 2013

Nytt år...

Då var det 2013 då. Ännu ett år. De där åren börjar gå lite för fort nu för tiden.....Mitt nyår firades in lugnt med trerätters middag, som jag förresten fick högsta betyg för " är som på resturang"... får man va nöjd lixom:-) Ett glas rött till maten och lite bubbel till tolvslaget var det enda drickbara som intogs. Jag har nog aldrig haft så lugnt nyår så länge jag minns men Shit vad skönt att vakna det nya året pigg.

Förra året var ju inte direkt mitt år. Mitt nyårslöfte var att träna vilket jag började med men sen bröt jag ju handleden och så var den träningen över. MEN det förde ju nåt gott med sig. Läkaren sa att jag måste sluta röka innan operationen i augusti för läkningens skull, så 31 juli var det slutrökt och inte ett bloss har jag rökt efter det! Jag är så jäkla stolt över mig själv, så trots allt strul med handleden i princip 9 månader av 2012 så är jag lycklig. För att sluta röka är det absolut bästa jag gjort!2011 förändrade jag kosten. 2012 slutade jag röka. 2013 ska jag träna. Löjligt med nyårslöften kanske, men jag tror ändå det är viktigt att man sätter upp mål för sig själv. Det är ju lixom BARA jag som kan förändra saker i mitt liv till det bättre;-) Ha nu en fin första dag på året. Här ska jag minsann besöka gymmet. ( hjäääääääääälp!)

Kram Jenny


" I Sydafrika tror de på Nilsson Mandela"
                        Mikael 7 år

8 kommentarer:

 1. Hej! Önskar dig ett riktigt fint 2013 <3 allt kan bara bli bättre känns det som ;=) kram Jessica

  SvaraRadera
 2. Gott Nytt År, Jenny.

  Hoppas att du får ett riktigt bra träningsår 2013!! (och i övrigt också förstås)

  Kramen Jenny

  SvaraRadera
 3. Gott nytt år! Jag hoppas att mitt 2013 blir bättre än 2012.... Vill inte ha samma skitår som 2012 i år med! Vi hade ett väldigt lugnt nyårsfirande som alltid, men fick en lååång sovmorgon då sonen vaknade kl 10.20 denna första dag på året 2013. :)

  Kramar från mig till dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gott nytt år fina du <3 2013 år bli vårt år, så det så;-)
   Ha nu en fin dag och va skönt med sovmorgon <3
   God fortsättning!!!!
   Kramen Jenny

   Radera
 4. Duktiga du som slutat röka! Och duktiga du som ska börja träna!
  Själv ger jag inga löften (är dålig på att hålla dem...) men har kommit igång bra med styrketräningen i alla fall.
  Önskar dig en god fortsättning på detta 2013, och hoppas att du klarar dig utan skador! Kram Suss

  SvaraRadera
 5. Klart det är bra med mål och löften :-) håller tummarna för att det blir bra träning 2013
  Kram kram

  SvaraRadera
 6. Ibland tar det lite längre tid att nå sina mål, men varför ha bråttom? Vägen mot målet ska ju också vara en upplevelse.
  Eller som vi säger i Bikervärlden: "It´s not the destination, it´s the ride that counts..." ;-)

  Hahaha "Nilsson Mandela..." :-D

  Önskar dig en god fortsättning på nya året! :-)

  SvaraRadera
 7. Vilka framsteg du ändå gjort med tanke på handleden och allt strul kring den. Awesome! 2013 blir verkligen ditt år, det är jag säker på! Stort tack till dig för alla kommentarer på min blogg. Du vann den ligan i år med ;) Hoppas vi kan ses i sommar om vi far söderut.
  Önskar dig all lycka till som finns för det nya året och jag hoppas det blir precis som du vill att det ska vara. You go girl! KRAMIS!

  SvaraRadera