tisdag 18 september 2012

Två månader utan cigg...

Ja det trodde jag inte jag skulle få skriva här. Jag är så stolt över mig själv. Heja mig;-) Jag är också stolt över att jag inte gått upp i vikt. I början gjorde jag de. Litegrann. Men man får mer vätska i kroppen har jag förstått. Men det försvinner efter ett par veckor. Tack vare lchf så har jag för första gången klarat att sluta röka utan att gå upp i vikt:-) De gånger tidigare jag slutat har jag ökat så mycket i vikt att jag blivit nere och börjat rökt igen.... Men lchf gör att man inte har det där suget efter att stoppa sötsaker i munnen hela tiden, så idag åtta veckor efter rökstoppet så står vågen på lika:-)



Shit va roligt det va att se Benjamin träna igår. Jag fick en chock. Alltså han är så grymt jefla fuktig att jag nästan blev full i skratt av det. Herregud. Att se den pöjken är som att titta på syrrans pensionsförsäkring springa omkring där nere;-)










Ja jag tappa hakan igår...REJÄÄÄÄLT!!!!!!!

4 kommentarer:

  1. Duktiga, duktiga du som klart dig utan cigg! Heja, heja - nu tar u två månader till och sen resten...

    Kramen Jenny

    SvaraRadera
  2. Duktiga duktiga du!!!!
    jättebra kämpat :)
    kram

    SvaraRadera
  3. Heja dig!! Så mycket sundare du lever nu!! Jag har ätit Lchf i tre -fyra veckor nu och några kg har jag väl blivit av med. men just nu står det alldeles stilla. Men så bra man mår i kroppen av all denna goda mat och inget sötsug!!!Det tycker jag är otroligt!! Kramen Lisbeth

    SvaraRadera
  4. Bra jobbat med rökningen! Keep going! :-)

    SvaraRadera