onsdag 26 september 2012

Gubbe i mitt hus...
Gud. Gode Gud. Allvarligt. VAD har jag för toker till pöjk? Efter Dallas råkade sonen höra att det snöat nånstans i Sverige och det skulle de minsann prata om på nyheterna. Määään Gud .. Ska vi sitta här och glo säkert en hel halvtimme, säger jag. Bara för lite snö i Norrland?
 - JAAAA säger den där snölängtade sonen. Så vi kollar på nyheter, kollar lite på You tube, kollar igen och sen glor vi på våra mobiler innan vi glor. IGEN! En heeeeel timme väntar han. Ja och jag då.( på att få byta kanaljefel såklart) tills väder gubben visar lite snabbt att det snöar däruppe. Där uppe i Norrland nånstans, precis som jag sa då *host* host* Sur som en liten sur ( men rätt söt) karamell vänder den där sonen om till mig och fräser: Och VARFÖR bor inte VI där då????!!(Säger han till MIG som helst vill flytta några hundra mil söderut typ) Riktigt skitsur lixom. Jag ska faen flytta dit fräser han. Jag bara skrattar. Och jag skrattar lite till. (Och lite till). Sitta här med den värsta pensionären. Snart 18 bast. Och kolla på nyheterna? Herrejeflar.... jag kommer inte få se skymten av den där skoteråkande pensionären i vinter;-) ....hehehehe............(SÄMÄÄÄÄÄÄÄÄSTÄR;-) 5 kommentarer:

 1. Ha ha jaa du Jenny du har det inte lätt! Kan säga att "någonstans i Norrland" var närmare bestämt Övertorneå... Vi i Luleå har inte fått annat än frost i gräset (men vitt är ju det i alla fall). Kan säga att man börjar längta efter snön så det blir ljusare på kvällarna och framför allt mysigare. Vilken klok son du har tycker precis som han flytta hit vetja! :) Lite drygt en meter snö och en massa minusgrader är ju perfekt. Dessutom så har vi ju ljust hela somrarna så den som älskar att fiska har ju kanonläge att mysa nätterna igenom för att kunna fånga fisk. Luleå är ju dessutom STÖRRE än Falun och har bra utbud med det mesta. ;) Ha en underbar torsdag vännen! Kram <3

  SvaraRadera
 2. Haha... ja du Agnes. Det låter som rena rama drömmen för sonen att bo där... skulle INTE förvåna mig om båda de där sönerna, som älskar snöskoter och fiske flyttar uppöver sen!Skulle jag flytta så får det bli Luleå då;-) Då har jag ju iaf en kompis:-)hihi... KRAMAR

  SvaraRadera
 3. Hej du,
  du är så välkommen! Vi är (mig veterligen) 2 möjligtvis 3 från Grycksboskolan som bor här i Luleå.... Varför inte utöka med en till!? Du skulle gilla sommaren här med ljuset tro mig. ;) Nu skulle du inte tycka om att vara här för nu är det ca 5 grader och regnet öser ner. Behöver man ta en dusch är det bara att gå ut på tomten för det är så pass mycket som kommer ner från himlen. :) Vet du fördelen med att bo i Luleå är ju att vi har en timmes flygresa till Arlanda och många direktflyg till sol och värme.... Deee du de är inte dumt!! Hmm vilken reklam för Luleå va!?

  SvaraRadera
 4. Hahaha
  Låter som en påg med motivation. Han gillar snö! :-)
  sv:
  Ja,nu börjar jag vinna striden över bacillerna.
  Desperate housewives är bra, men SOA är BÄST!!!:-D

  SvaraRadera
 5. Haha, pojkstackaren måste ha slagit huvudet, man kan inte längta efter snö...
  Lyssnar precis som du sönder låt för låt. Börjat lyssna på True Love nu, ganska ok den åxå :-)
  Trevlig helg på dig!

  SvaraRadera