torsdag 20 september 2012

Moroccanoil...

Igår fick jag äntligen mailet att paketet jag beställt kommit. Eftersom moroccanoil fått bäst i test och är en bloggfavorit var jag så nyfiken att prova. Och ja.. Jag förstår varför nu! Nu har jag då testat en till grej som jag inte kan leva utan. Den är helt jefla GRYM. Håret blir mjukt och blankt utan att se fett ut:-) Love it!!!Jag har fått så många kommentarer av alla möjliga att mitt hår blivit då långt sista tiden. En del tror jag har löshår. Tom mina systrar har reagerat och då ses vi ju ändå ofta. Så.. Jag var ju tvungen att kolla på kort själv och tja sen förra året i juni har det växt en hel del....
Det enda jag kan komma på som jag förändrat är kosten. Lchf började jag med i februari 2011. Och mitt hår och mina naglar växer som ogräs. Att äta nyttigt med rätt fetter är nog inte bara bra för vikten;-)


Kram Jenny

3 kommentarer:

 1. Så fint hårsvall du fått! :) Jag har också den oljan fast i cremeform för lockigt hår. Jefla bra är den ;)
  Så härligt att läsa att du mår bra, att vikten håller sig trots rökstoppet och att armen verkar bra. Underbart! Kram på dig!

  SvaraRadera
 2. Ja du har, (till och med), längre hår än jag. ;-)
  sv:
  Jag vet vad du menar. Mina äldsta är 21 och 19 och jag minns dem ännu som små, pluttiga killar. :-)

  Ha en trevlig helg! :-)

  SvaraRadera
 3. jaa det ser nästan ut som du satt in löshår,,fint :) önskar jag passade i långt hår men det gör jag verkligen inte. Å tror du mig inte kan du få se bildbevis hahaha.

  SvaraRadera