tisdag 6 december 2011

Världens skönaste och fulaste plagg....

I söndags efter jobbet åkte jag och hämtade mitt paket från Ellos. Efter 12 timmars jobb var det grymt att hoppa i min nya röda onepiece. Alltså jag skrattade högt åt hur jag såg ut, för det är verkligen inte ett vackert plagg. Hängbracka ner till knäna och man ser ungefär ut som en jättebebis i en sparkdräkt.
(Mardrömmen är att det ska plinga på dörren... hehe)
Meeeeen...
Skitsamma hur man ser ut, ( jag ska ju inte gå ut i den) jag har då aldrig haft sånt skönt plagg på mig. (inte så fult heller iof) Den är så otroligt skön att mysa omkring härhemma i att jag nästan ångrar mig att jag köpte den, för man vill ju inte dra på sig jeansen längre knappt;-)
HeheHa en
fin kväll!
Kram Jenny
"Har man sneda ögon ser man världen ur en annan vinkel. Det fungerar lika bra som friska ögon, det är bara det att man går in i lite flera träd"

Moa 9 år


5 kommentarer:

 1. Hej, ja jag tycker likadant....och samma var det med foppatofflorna....Kramen

  SvaraRadera
 2. ... å det är ju nu som man så gärna vill se ett bildbevis ;-)

  SvaraRadera
 3. Hej! jag trodde vi skulle få bild bevis eller bild chock!! ;)))) ha en go kväll i din sparkdräkt.kramiz Jessica

  SvaraRadera
 4. Hörru precis som dom andra säger så hade man ju faktiskt velat se denna klädsel! Jag håller däremot med dig vad gäller dessa onepiece. Dom är verkligen fula men säkert väldigt sköna!
  Ha en fin kväll! Jag och sonen har precis bakat lite pepparkakor men måste vänta med pepparkakshuset tills pappan i huset kommer hem. ;)
  Kramar och sköt om dig!

  SvaraRadera
 5. Jag är en sån där som hoppar i myskläder så fort jag kliver innanför dörren hemma. Har länge motstått onepiece-sjukan, men jag måste nog ha en ändå. Kände det särskitl idag när det första snön kom.

  Kram kram <3

  SvaraRadera