torsdag 5 januari 2012

Nymockat i stallet.....;-)

Idag blev det en vilodag från det där gymmet. När man ligger efter med precis ALLT i hemmet och det mer eller mindre börjar likna ett stall, så prioterades städning och tvätt och matlagning innan jobbet som väntar.

Julsakerna är borta. Allt utom julgranen. Det är underbart med färg. Ett tag. Några veckor sen är jag skittrött på det och njuter av det vita igen:-D

Fast de där nyinköpta julsakerna i fattigmansilver får finnas kvar ett tag till på ljusbrickan. 


Hoppas ni får en fin dag!
Här blir det träning och jobb hela helgen.

Kram Jenny"Min mamma gör aldrig något fel. Utom när polisen stoppade oss och hon grät och sa att vi hade bråttom till barnsjukhuset, fast vi egentligen skulle till sparlivs och köpa läsk"

Tomas 9 år

3 kommentarer:

 1. Mmm... håller med. Man är lite trött på allt rött och bling bling nu (trots att ja ginte pyntat något hemma). I min drömvärld är det jul, nyår och trettondag, sedan jobbar man fyra veckor och sen är det påsk. Det vore något det ;)

  Hoppas du har en fin dag!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Hmm ja du jag hade också behövt städa, men det gör jag imorgon istället! Då måste vi ha städat för vi ska ha främmande fredag och lördag på middag och då måste huset röjas upp.... ;) Jag avskyr att städa då jag gör det till vardags på jobbet. Har jag tur så är det slut med det om ca 1,5 år för då är jag färdig undersköterska och vill jobba som det i stället. :)
  Ha en fortsatt bra dag!
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Hejsan!

  Jo, nu längtar man lite efter det vita igen! Ljust och fräscht..

  Fattigmanssilver är så fint, känns inte så "juligt" så det kan man ha kvar lääänge...

  Tavlan med citatet har jag köpt av en tjej här hemma i Trönö som gör på beställning! Är du intresserad så kan jag förmedla kontakten till henne. Jag tror jag betalade 80 kr för min tavla!

  Kramen Jenny

  SvaraRadera