torsdag 10 november 2011

Hundrelfte gången gillt???

Upp klockan fem. Sneglade på köksbordseländet. Jobbade. Kom hem och sneglade återigen på köksbordseländet. La mig en halvtimme. Och kollade ännu en gång....

Slängde mig i bilen och körde rätt uppretad mot färgaffären.
Alltså. Det där bordet (som vi inte ätit vid på en vecka nu) står där och är mer eller mindre förstört av färgerna och lacken som butiksbiträdet
sa att jag skulle ha.
Jag kan lova er att efter alla gånger jag nu målat och lackat och framför allt slipat skiten, målat igen osv får en till slut att bli lite sur.
 (rejält skitsuuuur)


I affären pratade jag med en man som utbrast säkert tio gånger
-Åh fan, det var
inte bra!
(Nä bra var det
sista det var;-)
Men han var otroligt snäll, ringde nån målarvän och frågade exakt vilken färg jag skulle ha, bad om ursäkt, erbjöd mig att låna hans privata slipmaskin. Den kan du ha i ett halvår utbrast han.
Hahahaha... vad säger man?!
(Fick hans telefonnummer ifall jag behövde den;-)

Har jag slipat bordhelvetet 25 ggr (överdriver lite nu) kan jag nog slipa en 26:e också;-) Dessutom fick jag färgen och en pensel.
(Bara penseln kostade 220:-)
Tur att de iallafall var
snälla när man klagar. Och att man får kompensation. Och en ursäkt. Inte alltid man får det. Så man får väl vara tacksam för det lilla iallafall, även om det nu innebär att bordhelvetet (ja, det heter så nu) ska slipas och målas ÄNNU en gång....Suck.... bara måtte det bli bra nu dåååå!!!!

Tjusigt va?
 Det går lixom att rulla av den där asdåliga, fula lacken med fingrarna. Hela bordet ser ut såhär. Flammit, randigt, tja.... hur fult kan det bli;-)???


Meeen....
Jag måste ju iallafall ha nåt sorts av världrekord nu iatt måla sitt köksbord mest gånger på en vecka.
Grattis Jenny. Riktigt stort GRATTIS.
 Hurra?????

Hahahaha....
"Om man gifter sig måste det vara för man älskar någon mer än sig själv. Det tror jag inte blir så lätt"

Ellen 7 år

7 kommentarer:

 1. Hej gumman.. Vad du sliter med ditt bord! Duktiga du.. jag hade gett upp för längesen.. men det e jag det ;) Tur att mannen i kassan var så snäll du.. Nu håller jag tummarna för att ditt bord kommer att bli det finaste i denna värld, med allt jobb du har lagt ner :) Stor kram till dej

  SvaraRadera
 2. Hihihi förlåt hihihi, kan inte låta bli att le lite,,, Men du man ska altid klaga, fast snällt. För oftast får man snällt tillbaka ;)Hoppas nu att det räcker med EN GÅNG till, hihi.
  JA jag håller med dig, paraplydrink till mig tack, hihi.
  Ha en skön kväll, i morgon är det veckans bästa dag!!!!
  Kramkram<3nettan

  SvaraRadera
 3. Skam den som ger sig heter det ju ;))) ha nu en fin helg! ja vi vet ju vad du gör!! MÅLAR ha ha nu tar jag ledigt från bloggen över helgen! Ha det gott! så ses vi snart igen..kramiz Jessica

  SvaraRadera
 4. Haha jag skrattar ja..,men det e så typiskt dig..haha Ser mig dig framför mig....Tur han var så givmild mannen i kassan..Men jag vet ju att du kan charma bra oxå ;)...
  Hoppas nu bara att det blir bra ..den 26:e gången....
  Gu va du gjorde mig gla i går med smset...Fan saknar dig ÄN mera nu.....
  Blir ju nyfiken oxå......
  Puss å kram i miljoner..goa goa duuuuuuu!!! <3

  SvaraRadera
 5. Oooh vad bra tat du gick tillbaka till affären och skönt, som sagt, att de var trevliga :0)

  Snart är bordet fint igen ska du se och då kommer du garva högt åt eländet ;o)

  Beträffande giftemålet så tror jag barnet inte har rätt, huvudsaken är nog att man älskar sig själv i första hand, annars är det svårt att släppa "in" någon på riktigt ;o)

  Ha en härlig dag nu!

  Kram kram

  SvaraRadera
 6. Inget ont som inte har något gott med sig heter det visst, men jag kan förstå att du lätt kan hålla dig för skratt. ;) Jag hade nog hivat bordet genom rutan jag och svurit lite så att det hade känts bättre för stunden. Jag hoppas att du får bordet dit du vill till slut för det är inte roligt att tjorva hur länge som helst med något. Det blir liksom mission impossible då. Ha en mysig fredagskväll min vän!
  Kramar

  SvaraRadera
 7. Oj,slit och slit...Ja ta du vila du ,väl värd.Och skam den som ger sig,belöningen måste ju komma....Kram Lisbeth

  SvaraRadera