fredag 1 februari 2013

Damm, solsken och träning....

Frivecka blev det igår morse. Skönt. Det är så jefla skönt att jobba igen så man verkligen kan uppskatta att vara ledig!
Jag, Thomas (min jobbarkompis) och Hanna (sonens flickvän) drog igår in och tränade på eftermiddagen. Ursch va tungt det gick. Efter nattskift så känns det i hela kroppen att man är trött och sliten så det fick bli ett lugnt löppass.
Efteråt så bubblade och bastade vi. Superskönt för ömma muskler och en trött kropp.
När vi kom hem satt jag och Hanna och sönerna på en film och det slutade med att jag och Hanna somnade skavfötters i soffan...haha..
Men efter en god natts sömn så gick det bättre att träna idag. Man märker vad viktigt det är att sova och äta bra om man ska orka där  på gymmet.

Resten av den här dagen har bestått av bilbesiktning av grabbens bil, en sväng på stan, städning och hårfärgning och besök av världens bästa pappa. 
Idag har solen skinit och bara ett par minusgrader. Helt underbart väder. MEN. Hilviti vad fuskstädningen under den  mörka årstiden  börjar synas. (jefla skit) Så här hemma behövdes en rejäl dammning och röjning för att kunna vara inomhus utan solbrillor typ;-)

Ha en trevlig fredagskväll! Här blir det en lugn filmkväll. Imorgon blir det utgång med lite jobbarkompisar:-D

Kram Jenny


"Mormor säger att folk inte visar så sunt snusförnuft idag"

Beata 8 årInga kommentarer:

Skicka en kommentar