torsdag 15 november 2012

Lite ljus i tunneln....

Nu var det länge sen. Jag lixom har heeelt tappat inspirationen till att blogga. Men efter att min vän Eva tyckte det var dax att jag skrev, så gör jag det.
Idag har jag varit på röntgen och till doktorn som opererade min handled. Och nu äntligen ser det bättre ut så att jag kan börja jobba halvtid snart. Det här har vart ett riktigt jobbigt år. Massor med oro över att kanske aldrig bli bra, (vilket jag knappt trodde där innan operationen.) Oro över pengar (man blir inte rik av att gå hemma) och tristessen när man går hemma (utan ett fett bankkonto) Men nu äntligen efter 9 månader så ska jag få träffa mina jobbarkompisar igen. Längtar efter rutiner, kompisarna och framför allt ett lönekuvert;-)

Dr sa att jag absolut inte fick ramla på handen igen och tyckte jag både skulle ha dubbskor och stavar. My god. Dubbskor har jag redan köpt eftersom jag e livrädd när det e halt. Men nä. Aldrig att jag knatar in på jobbet med dubbskor OCH stavar?!
Nog för att jag känner mig som hundra ibland och ser ut som en (en bakissöndag) så är jag inte riktigt där. ÄN. Hehehe...
Helt bra kommer jag aldrig bli heller sa doktorn, men jag är iallafall så mycket bättre nu än innan operationen så jag är glad för det. (Nu kan jag iaf stoppa in gaffeln i munnen)
Och sen får jag antagligen stå ut med värk minst ett år till, men men... jag börjar bli van nu!
Jag är iaf ÖVERLYCKLIG att jag KAN komma tillbaka till mitt jobb... den här oron jag haft över allt har varit hemsk. Det tär på en. Även om det inte hjälper att grubbla, så gör man ju det omedvetet hela tiden. Det har varit ett jobbigt år. Och det har vart skittungt emellanåt... Så ni kan ju tänka er hur
glad jag är nu när operationen lyckades och jag äntligen ser nåt ljus i tunneln:-D

Så idag har det varit en bra dag. Det behövde jag.

Kram Jenny

4 kommentarer:

 1. <3 Så skönt att det ljusnar! Nu är det ju jag som är sjukskriven istället... Men det vet man ju att det är övergående. Vi lyckas ju aldrig få till en dejt nu för tiden men en vacker dag ska vi lyckas. Ska till stan vid 13 i morron om du kanske kan ses då?
  Kramis.

  SvaraRadera
 2. Låter som ett toppen besked.
  Önskar dig lycka till!
  Ha en fin kväll.
  Kram Katha

  SvaraRadera
 3. Vad fint skrivet kram eva

  SvaraRadera
 4. Härligt att ha dig här igen!!Men du, du har väl anmält både till ditt försäkringsbolag din skada och till ,tror det heter, patientombudsmannen. Du har ju blivit felbehandlad...Så du kan få "plåsterpengar"...det måste du ha rätt till....och är du fack ansluten brukar där finnas nåt som faller ut... Stora kramen till dig!! Kramen Lisbeth

  SvaraRadera