onsdag 28 mars 2012

Halloj....

Blir lite dåligt med blogginlägg. Sorry. Men det tar sån tid att skriva. Jag kan inte vrida handleden riktigt än så jag skriver med en hand. Och för det krävs det tålamod.
Vilket jag inte direkt blev född med... (synd nog;-) hehe...
Igår tvättade sonen min bil. Underbart. Idag fick den yngste sonen premiärövningsköra ute i skogen. Naturligtvis så var det ju världens lerväg.... så nu är bilen lika skitig igen.
Men han var riktigt duktig, även om den här mamman skrek emellanåt och den där sonen skratta så tårarna sprutade.
När man snart har övningkört klart med den ena sonen så är det dax för nästa....
Herregud...
hur mycket ska det här hjärtat tåla egentligen;-)?

Här hemma tränas det för fullt. Det gör ont. Men det är ju nödvändigt. Jag är väldigt stel och handleden sitter lixom fast i ett läge men det är bara att kämpa på och fortsätta böja, töja och vrida och vända så gott det går.Hoppas ni haft en fin dag!


Kram Jenny


3 kommentarer:

 1. Hejsan vännen!

  Uffa.. låter inte bra med din stela handled.. Hur länge ska du vara sjukskriven?

  Jag kmr med varm hand att överlåta övningskörningen med barnen till maken - han är nämligen utbildad trafiklärare! ;0)

  Kramen jenny

  SvaraRadera
 2. Hej gumman,
  vad duktig du är som tränar handleden! Jag hoppas att du blir bättre snart och att det onda släpper. Du är modig som törs sitta bredvid när sonen övningskör måste jag säga. Mitt hjärta skulle stanna i takt med motorstoppen!! Nu har våren börjat komma även här och snön tinar som aldrig förr, men det lär ju dröja ändå innan snön är helt borta. Just nu är vi i perioden då sonen är blöt in på bara kroppen trots att kläderna ska hålla för väta... Nu är vi ganska less snön och det är nu det är svårt att välja rätt klädsel och skor för utevistelse.
  Ha en underbar dag! :)
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Hej!just nu är jag lite dålig på att kika runt till er o lämna hälsningar!våren då är det så mycket som pockar.. hoppas du blir bättre för var dag som går ;) kraam Jessica

  SvaraRadera