måndag 11 juni 2012

Lyckliga studenter...

Jobbat mina 4 timmar. Stressade in till arbetsterapin och tränade. stressade ner på stan för studenterna hade mösspåtagning.
Självklart ville jag ju spana in sonen som är en av de alla med vit mössa.
Himlen öppnade sig naturligtvis lagomt tills de skulle börja, men lika glada var de ändå:-)Underbar stämning var det:-D!!!


Men herrejäklar.
 Börjar nu inse HUR jäkla gammal jag måste vara....

Jefla skit;-)


Kram Jenny


4 kommentarer:

 1. hejsan!

  Studenttiden var ju såå underbar! Man kände sig så levande och så vuxen och ung på samma gång..

  Inte är det du som är gammal, du är en himla ung morsa helt enkelt.. ;0)

  Ha det fint!
  Kramen Jenny

  SvaraRadera
 2. Hej,
  jo du jag hade den diskussionen igår faktiskt och det är ju ca 21 år sedan man sprang ut på Lugnetskolans baksida med vita mössor och vrålade.... (inte helt spiknykter var man väl heller men vad fn gör det??) :D Jag insåg också att det var några år sedan och att man har blivit några år äldre men inte mer än ca två (är ju som bekant bara 20 år)... ;)

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha... häääärligt!!! Då e ju jag bara 19;-) mohahaha....
   Nej det har inte hänt nåt(ang din förra kommentar) men det har inte vart lätt att skriva på datorn med den här handleden, så jag orkade inte helt enkelt:-(
   Hoppas allt är bra med dig?
   Kram på dig:-D

   Radera
  2. Hej Jenny,
   jo allt är bra men det kan ju även svänga ganska fort om man säger så.... :( och det är det jobbigaste av allt. Dessutom har vi ju en gosse som också får sina dalar och det är inte det enklaste att tackla om man själv är nere i en svacka. Just nu är han ju himlastormande glad då hans gips har tagits bort igår och det gjorde ju sommarlovet än mer populärt kan man säga eftersom det inte var han som förorsakade att han fick gips...
   Kram till dig från mig! (Vi ska ner till Falun om några veckor och jag längtar verkligen så vi får klara upp allt som hänger i luften där)

   Radera