måndag 1 oktober 2012

Glossybox

I fredags kom äntligen min första glossybox. Som jag längtat. Jag prenumererar nu på glossybox för 139:- i månaden och då dimper det ner ett paket med 5 produkter av bra märke. Man vet inte vad paketet innehåller så det är lilla julafton en gång i månaden.


Så fint inlindat med fina snören gör känslan ännu lyxigare...

Schampo, balsam, bodyscrub,ögoncreme, läppbalsam och handkräm kom denna månad. De skickar med en lapp om vad produkterna innehåller och kostar. Det är bra, man fattar lixom då hur BILLIGT glossybox är!


Cowshed handkrämen är som en dröm för händerna. Nästan så man skulle vilja ha den i ansiktet för den gjorde händerna så lena. Jag gillade inte riktigt lukten, men min kompis älskade den.


Så igår blev det lite spabad. Schampo och balsamet från pureology var bra, allra helst balsamet. Men mintlukten är inte min grej tyvärr. Däremot så är jag helst såld på den där bodyscruben från anatomicals. Helt underbar!!!! Löddrig och krämig och gjorde kroppen så len att jag nu förmodligen skaffat mig ett nytt beroende....;-)


Läppbalsamet som man kan använda till kroppen och ansiktet blev oxå en riktig favorit! Doftar rosor och mjukar upp beroendeframkallande mycket.


Ögoncremen från Balance Me hade en härlig konsistens och tiden får väl se om den minskar mörka ringar som den lovar. Åh vilka bra produkter. Och jisses vad jag längtar till nästa paket. Att få ett lyxigt paket med ännu lyxigare produkter i är rena rama julafton en gång i månaden för endast 139:- :-D!!! Enda nackdelen är väl att man prövar grejer som är så bra att man måste ha dem fortsättningsvis...och antar att det är de glossybox går ut på! Smart ide:-)

2 kommentarer:

 1. Häärligt det där lät. Jag besitter ju inte ens ett badkar så få maximal spakänsla blir svårt här. Bastu har vi men den använder bara herrarna i familjen. ;)

  Jag hoppas att armen mår bra och att träningen ger resultat!? Kramar från mig i ett grått och trist Luleå till dig!

  SvaraRadera
 2. Inte så dumt det där. Massor av saker som är bra för en, som man inte unnar sig annars!
  Hoppas du har en bra start på veckan och månaden!
  Kram kram

  SvaraRadera