onsdag 28 november 2012

Ciao!

Idag har det handlats lite klappar och slagits in. För varje paket som är klart så mår man lixom lite bättre.



I morgon är det min sista sjukskrivningsdag för på fredag börjar jag jobba halvtid. Lite pirrigt är det allt, men mest pirrig är jag för att stå där i arbetsbyxorna och inte få igen dom. Jag har ju trots allt slutat rökt. Så nåt kilo har man ju gått upp. Undra om jag ska ta med ert skärp och en lång jefla tröja utifall att;-)?! Hahaha... Önska mig lycka till... (Med byxorna alltså..... Hehe)

måndag 26 november 2012

Lycklig....

Fi faen vad jag är glad just nu.
Precis efter jag betalat räkningarna och inser att man ska vrida och vända på varje korvöre ännu en månad så ringer telefonen.
Jag har anmält min handledsskada till patientförsäkringen eftersom jag känt att jag blivit rejält felbehandlad vilket jag oxå påtalat för läkare, sjuksköterskor och arbetsterapefter som jag träffat på ortopeden. Alla. Ja alla har inte velat prata om det här och lixom pratat bort mig har det känt som.
Men det är klart. De vill väl inte erkänna att de gjort fel.
Idag ringde den här kvinnan på patientförsäkringen och sa att min anmälan gått igenom och att jag hade rätt.
Hon sa även att en specialistortoped kollat på mitt fall och sagt att om jag bara fått den där röntgen 6 mars då de hade sett att allt var helt fel därinne och att jag dååå blivit opererad ,så hade ju inte all den här tiden bara gått.
Precis vad jag sagt hela tiden.
Om man nu har ett svårt brott så har jag ju hela tiden känt att det hade behövts en röntgen. Jag fick ju reponera min skada på akuten, dvs de drog brottet rätt 5-6 ggr och det är väl en chans på miljonen känns det som nu efteråt att det ska bli perfekt.
En liten röntgen hade räckt.

Så lycklig är jag, att jag nu fått upprättelse och att det jag hela tiden känt vart rätt och att de nu kompenserar mig med pengar för sveda och värk, inkomstbortfall, övriga utgifter, ärr och bestående men.
Det behövs kan jag säga efter en 9 månaders sjukskrivning där jag inte bara haft värk från armen utan mått ganska pissigt i perioder över pengar och oron över om jag ska bli bra och kunna jobba igen.
Nu känns det som allt bara vänder, jag ska börja jobba på fredag, halvtid och jag riktigt längtar efter att träffa mina jobbarkompisar igen.

Wihoo... vilken bra måndag.
Bästa måndagen det här året.

*LYCKLIG TJEJ* 



söndag 25 november 2012

Ögonskuggan som försvann......

Men herrejisses. Allvarligt talat. Jag börjar fan bli gammal nu. Man inser det på riktigt när man nu för tiden kommer hem från krogen och städar. Ja STÄDAR. Här var det skinande rent från förfesten igår.....(Så att den här kärringen kan vakna och mysa ner sig i soffan till så mycket bättre reprisen.) Nu är det fan illa...
 På riktigt;-) 


...Och apropå att inse att man kanske inte är liiiiikaaaa ung än fick min vän Marie inse en dag också.
Hon berättade att hon ville va lite fin så hon skulle sminka sig med ögonskugga, vilket hon då inte gjort på många år.
Så hon sminkar sig med en fin ögonskuggefärg och går sen iväg och gör nåt annat, tills hon efter en stund är tebaka på toaletten och ser sig själv i spegeln och tänker:
-Määä vart fan tog den vägen?!!
Ögonskuggan är lixom helt jefla borta.
Lost. gone. Borta med vinden typ??!
Så då tar min vän tag i sina ögonbryn och lixom "lyfter" upp ögonen och inser att aha där var den...

Hahahahahaha


Herrejeflar vad vi har skrattat åt det här och igår. Igår ni. Då skickar den där tokfian ett mess med en bild på sig själv när hon sitter och tittar ner på bilden och det står:

 -Kolla ögonskuggan syns!!!!!!!


Hahahahahahahahaha.....



Tack Marie för den fina bilden. Och för skrattet jag fick. Nu lever jag nog minst 10 år till;-)


fredag 23 november 2012

Julstämning i November...

Idag kunde jag inte hålla mig längre. Julskinka är ju så gott. Iallafall FÖRE jul. Allt med jul är ju så mysigt före julen kommer, konstigt nog....



Ha en trevlig fredag! Kram Jenny

Rudolf med röda mulen...

Idag skiner solen. Så idag är jag piggare och allt känns lite roligare lixom. Underbart med lite solenergi:-)


Testade ju näsplåster inatt och det var ju skitbra verkligen. Istället för näspray så man kan andas och sova gott, Skitbra tills i morse när skiten skulle dras bort. Jag låg i sängen och drog av det där plåstret som satt fast väldigt väääldigt rejält. Allt var bara så bra med de där plåstret tills jag såg mig i spegeln. Ett rött "plåstermärke" på hela näsan pryder nu mitt fejs. KUL. Skitkul. Väry schnyggt.....NOT... Hahaha..

Näspraysberoende...

... Har jag vart mer än 10 dagar som man faktiskt bara får använda nässpray. Lägg på år bakom de där talet., och typ nästa lika många år till *host* *host*.. Och nä. Jag vet. Jag vet att det inte är bra, men det här är svårare att sluta med än cigaretter tametusan. Jag har provat. Men.... Idag på Apoteket köpte jag detta....



Och herrejeflar vad jag kan andas nu. Galet. Så grymt bra. Så ni andra nässpraysknarkare som mig, köp plåstret så ska ni få känna på en hääääärlig känsla ni förmodligen inte heller känt på länge;-) Tyvärr gick kameran tillfälligt jätte jättesönder, så jag kan TYVÄRR inte visa hur snygg jag ser ut här nere under täcket med plåstret på näsan...;-) Godnatt

torsdag 22 november 2012

Tröttmössa...

Men jisses vilken grå dag. November är ingen höjdare direkt. När man vaknar är det ju så grått och mörkt att det är svårt att veta det är morgon eller kväll.


Tänkte jag skulle baka nåt ur min nya kokbok, men jag örk int.....


Tänkte jag skulle motionera oxå... Men de orkar jag inte heller....


Tänkte jag skulle tvätta... Men nä...gu va dryyyygt!


Tänkte jag skulle göra NÅT jäkla vettigt den här dagen men nä.. Jag örk int helt enkelt hehe...


Tur det är en ny dag i morgon;-) då jäklar... Ska det bakas, hurtas, städas och vara duktig ( eller så tar jag det en annan dag... Hehehe;-)


Det är nog tur att jag ska börja jobba snart för " jag gör det i morgon" sker liiiiite för ofta nu;-)


Hoppas ni haft en piggare dag än min kära läsare....


Kram Jenny.... Gäääääääsp!!!!!!!!!

onsdag 21 november 2012

Godaste lchf frukosten...

Idag blev det Borlänge och kupolen med min kompis. Dessa julklappar lär ju börjas inhandlas. Men jag hittar bara julklappar till mig själv. Fi faen va roligt om man fick en massa pengar och bara köpte julklappar till sig själv i stället som man lindade in och öppnade på julafton. Köpte den här söta plåt tavlan, fast den kostade bara en tjuga och det var jag värd iaf;-)


Jag har börjat äta en annan frukost nu. Ägg och bacon är man ju sååå trött på. Min syrra har pratat om hur god den är så jag va ju tvungen att prova...


2 ägg, 3 msk crème fraîche, 1 tsk fiberhusk och salt. Sen lite (....eller lite och lite...*host* *host*... hehe) hallon och grädde till de. Otroligt mättande och framförallt grymt gott!!!! Så ni lchf:are måste bara prova!
 Kram

tisdag 20 november 2012

En väldigt speciell kram.....

Idag på promenaden med min syster Carina fick jag en stor bamsekram. En sån där kram som kändes ända in i hjärtroten.
-Tack snälla du för att du ätit Lchf och också till slut fick oss att få upp ögonen för det, utbrast min syster....
Sen 31 juli då min syster och hennes son och senare även dottern började med Lchf så har de gått ner 45 kg ihop.
Ja ni hörde rätt.
Fyrtiofem jävla kilon lixom!!!!!!
Och min syster som var rejält anti Lchf (innan hon provade själv såklart ... hehe...) är nu helt såld;-)

Japp... man blir det. När man mår så bra av en kost så finns det ju ingen anledning att börja äta detta rävgift till socker igen.

Fytusan vad glad jag blev över hennes kram och kommentar idag.

45 kilon. Sinnesjukt. Galet ju.

Hejar jag inte på er på byn så är det för att jag inte känner igen er snart;-)
Hehe...





måndag 19 november 2012

En härlig måndag....

Bättre måndag en dag i mörkaste November än jag haft idag går nästan inte att få... Jag och min kompis började dagen med vårt livs första ansiktsbehandling. Vi blev nerpackade under gosiga filtar i ett rum med avslappnande musik där vi fick både lite massage i nacken och en skön behandling i ansiktet med diverse krämer och oljor. Gud så underbart!!!!!!!


Efter det åt vi lunch och sen blev det shopping. Hittade några julklappar och ett stort härligt kaneldoftande ljus till mig. Så just nu njuter jag av den underbara doften som sprider sig här i mitt kök. Nu fattas bara lite julstjärnor i fönstren så kanske, kanske det känns lite roligare trots att klockan endast är 17 och det är svart som natten ute. Blä! Nä.. Så får det bli. Det får helt enkelt bli advent nu i mitt hus. Jag orkar faktiskt inte vänta mer nu;-)!!!!!!!

lördag 17 november 2012

Julgalan i Falun.... vilken kväll:-)!!!!

Men vilken kväll igår.... åkte på julgalan med Carina, Sassa och Ida och vet inte riktigt vad jag hade förväntat mig...
Men shit va bra det var. Vilka artister. Vilket röj i publiken. Vilka bra låtar och vilken show.
Så mycket bättre än vi hade föreställt oss, så nu bara måste vi gå på den där galan varje år!
Ståpäls när Jöback sjöng "Halleluja". Töntigt fjortis kär när snygga Danny sjöng och framförallt dansar. Shit vad jag älskar killar som kan dansa. Det måste ju vara det sexigaste som finns!!!!
Loreens fantastiska röst, publikjublet som kom när Lasse Berghagen sjöng och pratade om Svärdsjö. Söta Molly som sjunger så himla bra. Ja alla på den där galan var grymma!!!!
Gå för sjutton dit om ni har chansen, för lyckokänslorna som uppstår en tråkig Novemberdag är helt fantastiska. Så härligt att man vill gå idag igen!:-D

fredag 16 november 2012

Bra start på dagen...





Åtta vaknade jag. Av mig själv, inte helt vanligt direkt;-) halv nio var jag ute och gick... Hurtigt va? (Nu e det ju så att jag vart skitlat ab ett tag och inte alls så hurtig) men det va riktigt skönt med en morgonpromenad! Nu ska jag åka till stan och fika med Evelina. Mys! Ha en trevlig helg friends!

torsdag 15 november 2012

Lite ljus i tunneln....

Nu var det länge sen. Jag lixom har heeelt tappat inspirationen till att blogga. Men efter att min vän Eva tyckte det var dax att jag skrev, så gör jag det.
Idag har jag varit på röntgen och till doktorn som opererade min handled. Och nu äntligen ser det bättre ut så att jag kan börja jobba halvtid snart. Det här har vart ett riktigt jobbigt år. Massor med oro över att kanske aldrig bli bra, (vilket jag knappt trodde där innan operationen.) Oro över pengar (man blir inte rik av att gå hemma) och tristessen när man går hemma (utan ett fett bankkonto) Men nu äntligen efter 9 månader så ska jag få träffa mina jobbarkompisar igen. Längtar efter rutiner, kompisarna och framför allt ett lönekuvert;-)

Dr sa att jag absolut inte fick ramla på handen igen och tyckte jag både skulle ha dubbskor och stavar. My god. Dubbskor har jag redan köpt eftersom jag e livrädd när det e halt. Men nä. Aldrig att jag knatar in på jobbet med dubbskor OCH stavar?!
Nog för att jag känner mig som hundra ibland och ser ut som en (en bakissöndag) så är jag inte riktigt där. ÄN. Hehehe...
Helt bra kommer jag aldrig bli heller sa doktorn, men jag är iallafall så mycket bättre nu än innan operationen så jag är glad för det. (Nu kan jag iaf stoppa in gaffeln i munnen)
Och sen får jag antagligen stå ut med värk minst ett år till, men men... jag börjar bli van nu!
Jag är iaf ÖVERLYCKLIG att jag KAN komma tillbaka till mitt jobb... den här oron jag haft över allt har varit hemsk. Det tär på en. Även om det inte hjälper att grubbla, så gör man ju det omedvetet hela tiden. Det har varit ett jobbigt år. Och det har vart skittungt emellanåt... Så ni kan ju tänka er hur
glad jag är nu när operationen lyckades och jag äntligen ser nåt ljus i tunneln:-D

Så idag har det varit en bra dag. Det behövde jag.

Kram Jenny