fredag 19 oktober 2012

Godmorgon!

Förlåt att jag bloggar så lite. Jag behöver lite semester från den ibland och när inspirationen tryter blir den så tråkig. Så ett par veckor till får den vila nu...

Det är mycket träning och rehab av handled som gäller nu. Så bloggen får bli bortprioriterad. Ett par veckor iaf. Följ mig på instagram - zockervadd. Om ni vill hänga med på ett hörn under min bloggsemester;-) kram på er!

lördag 13 oktober 2012

Myslördag...

Skön mysig lördag. Promenad i trevligt sällskap. God mat. Ett glas rött. Onepiece, raggsockor och soffmys. Behövligt. Höst är inte så tokigt ändå;-)













Vill ni följa mig på instagram som jag nu lärt mig ( hehe) så heter jag zockervadd

Inspiration...

Igår var jag och syrran till vår kompis Eva som flyttat en bit härifrån.



Och vilket hus sen. Inrett i shabby chic. Det va sååå fint där inne och Evas inredning gjorde att jag bara gick runt där lite halvgrön av avund;-)


Alla påhittiga grejer och vackra saker och såklart såna där vackra slitna möbler hon "hittade" ute i ladan när hon flyttade dit.





Vi bjöds på en underbart god lchf fika i vackra koppar och fin dukning..


Och en varsin present låg på vår tallrik..





Tack fina Eva för en underbar eftermiddag hos dig. (Det vart som du sa. Jag fick huvudvärk på vägen hem av alla intryck)
Gå in och läs Evas blogg här: http://kullagulla79.blogspot.se/

Så efter min eftermiddag i detta underbara hus fyllt med shabby chic kom jag hem tände ljus, öppnade en lchf öl och började flytta omkring grejer och ljusstakar och saker i köket. Sån här inspirationslust har jag inte känt på läääääänge......


Ölen va god. Har man inte druckit en öl på väldigt länge så smakade det himlans bra kan jag lova!

torsdag 11 oktober 2012

Mer sooool....

Solsken. Underbar höstluft. Och en härlig långpromenad... Åh.. Mer soliga dagar tack!!!



Idag har jag vart och firat en av mina två älsklingsprinssesor på födelsedagen. Goa Palina.


Jag och prinsessorna <3


Kram Jenny

onsdag 10 oktober 2012

Snickerskaka och Dallas...

En bra dag. Träffat vänner. Pratat och skrattat. Ingen promenad har jag hunnit med, med det e prio i morgon!



Har vart så jefla sugen på snickerskaka ett tag nu sen jag hitta nåt recept på nätet. Jag glömde köpa jordnötter men de blev supergott ändå, men tror att det blir ännu godare med nötterna och inte bara jordnötssmör.

.
Kycklingfile, grönt och lite mozarella o currybea (älskar den) blev dagens middag.

 Nä nu ska det laddas med snickerskaka framför veckans bästa program. Dallas. Wo hooo <3 
KRAM

tisdag 9 oktober 2012

Oj vilken blogg svacka...

Ibland så bara tappar man sugen för bloggen. Ska försöka skärpa mig! Nu när jag e sjukskriven försöker jag gå upp i tid varje morgon, äta en bra frukost, köra hårt med rehabträningen & ta en promenad och umgås med vänner. Jag vill inte bli sådär förslappad som man lätt blir när man bara går hemma... Så nu är det rutiner och bra kost och motion som prioriteras. Och jag är fortfarande rökfri. 11 veckor tror jag det e nu. Det är mycket roligare att promenera oxå. Jag orkar såå mycket mer:-)




Förresten så var det kul att åka in och mäta min funktion i handleden hos ortopeden nu. Det går sakta. Men det går framåt för första gången. Och det är underbart att börja känna hopp igen!:-D KRAM

måndag 1 oktober 2012

Det kommer mera...:-)

Lchf blir bara större och större... Precis vad jag önskat kommer nu en öl med endast 2 gram kolhydrater / flaska.
Så himlans perfekt! Bara hoppas den smakar gott oxå!



Glossybox

I fredags kom äntligen min första glossybox. Som jag längtat. Jag prenumererar nu på glossybox för 139:- i månaden och då dimper det ner ett paket med 5 produkter av bra märke. Man vet inte vad paketet innehåller så det är lilla julafton en gång i månaden.






Så fint inlindat med fina snören gör känslan ännu lyxigare...









Schampo, balsam, bodyscrub,ögoncreme, läppbalsam och handkräm kom denna månad. De skickar med en lapp om vad produkterna innehåller och kostar. Det är bra, man fattar lixom då hur BILLIGT glossybox är!


Cowshed handkrämen är som en dröm för händerna. Nästan så man skulle vilja ha den i ansiktet för den gjorde händerna så lena. Jag gillade inte riktigt lukten, men min kompis älskade den.


Så igår blev det lite spabad. Schampo och balsamet från pureology var bra, allra helst balsamet. Men mintlukten är inte min grej tyvärr. Däremot så är jag helst såld på den där bodyscruben från anatomicals. Helt underbar!!!! Löddrig och krämig och gjorde kroppen så len att jag nu förmodligen skaffat mig ett nytt beroende....;-)


Läppbalsamet som man kan använda till kroppen och ansiktet blev oxå en riktig favorit! Doftar rosor och mjukar upp beroendeframkallande mycket.


Ögoncremen från Balance Me hade en härlig konsistens och tiden får väl se om den minskar mörka ringar som den lovar. Åh vilka bra produkter. Och jisses vad jag längtar till nästa paket. Att få ett lyxigt paket med ännu lyxigare produkter i är rena rama julafton en gång i månaden för endast 139:- :-D!!! Enda nackdelen är väl att man prövar grejer som är så bra att man måste ha dem fortsättningsvis...och antar att det är de glossybox går ut på! Smart ide:-)