söndag 31 oktober 2010





















Ja eftersom jag är ny på det här med bloggande, så kommer bilderna här med de hör till mitt förra inlägg....Kram

Hem Ljuva Hem

Hej!Vaknade efter ännu ett nattskift, mycket jobb den här helgen o dessutom blev de ju en extra timme i natt för klockan tre, blev den ju två igen....En vääääääldigt lång timme blev de!Och snart är de dax för 12 timmar men sen så har jag ledigt en vecka (med lite extrajobb;-)


Jag har bott i mitt hus som jag hyr i 3 år nu, jag blev överlycklig när jag fick chansen att flytta hit efter att bott i en trång trea med massor av grannar så har jag nu EN granne i närheten, gräsmatta ,stort kök, altan o stort härligt vardagsrum.Huset är från början av 1900 talet o har en gammaldags charm som jag gillar jätte mycket.Dessutom har jag världens bästa hyresvärd o granne:-)


Tänkte visa er några bilder på hur fint de kan bli när jag tog bort några köksluckor, efter min kära syster Carinas tips! Bästa tipset kan jag lova, för köket fick den där extra charmen som jag kände fattades i mitt Shabby kök:-)


Ha en bra söndagskväll alla ni lediga....

Bloggirritation o Pyssel


Välkommen till min Blogg:-)


Har funderat ett tag på att börja Blogga och efter jag vaknat ur min "nattskiftskoma" i dag blev jag sittandes i soffan o började skapa en Blogg,men när jag väl skapat en, fattade jag absolut ingenting av alla konstiga redigeringar o grejer....Så jag öppnade en till på en annan plats... o ännu en till....


Nattskiftgrinig o frustrerad slet jag fram alla pysselgrejer över hela köksbordet så där blev jag sittandes i stället..... som resulterade i en tavla. Ibland är de inte så dumt o bli lite "gubbgrinig"

Och vips så var mitt humör på topp, så då öppnade jag ÄNNU en Blogg...denna... o i jämförelse med andra, så va de rena barnleken o fixa färger o allt man vill ha:-)

Tja.... någon måste ju ha rekordet i att öppna Bloggar på en dag och jag misstänker att jag ligger rätt bra till där;-)!!!